VITAMANIS PLUS MAZILO ZA ROKE 55 g

Vitamanis plus mazilo za roke uporabljajte za nego in zaščito suhe, hrapave in razpokane kože.
Opis artikla: 

Delovanje

Vitamanis plus mazilo za roke vsebuje vitamin A in eterično olje limone v bogati mazilni podlagi. Roke varuje pred izsušitvijo in spodbuja obnovo manjših odrgnin, pomaga nahraniti suho, hrapavo in zazpokano kožo ter deluje blago antiseptično.

Koža na rokah je izpostavljena različnim dejavnikom in zato postane tanka in občutljiva. Začne ji primanjkovati vlage in maščob. Zato je pomembno, da kožo rok negujemo z mazilom za roke, ki je namenjeno negi izsušene in razdražene kože.

Posebno ga priporočamo za zaščito rok pred mrazom, vetrom in kemičnimi sredstvi.

 

Uporaba

Mazilo nanesite na kožo rok. Nanesite ga večkrat na dan in ga s krožnimi gibi vtrite v kožo.

Zvečer pred spanjem koži rok ponudite dodatno nego. Mazilo nanesite na roke in si nadenite bombažne rokavice za zaščito. Pustite delovati eno uro. Mazilo se bo vpilo v kožo in jo dodatno negovalo.

 

Sestava

Beli vazelin, Prečiščena voda, Tekoči parafin, Glicerol, Holesterol, Olivno olje,  Vitamin A, Eterično olje limone

 

Shranjevanje

Shranjujte nedosegljivo otrokom! Ne uporabljajte po izteku roka uporabnosti, ki je naveden na ovojnini. Shranjujte pri temperaturi do 25 °C.

 

Pakiranje

55 g mazila v tubi in zloženki

 

Zanimivost

Zaradi enostavne sestave je majhna možnost preobčutljivosti na kremo. V Galenskem laboratoriju maloserijska proizvodnja zagotavlja v lekarnah vedno sveže izdelane kreme. Krema ni testirana na živalih.