Mobilna izkaznica zdravja Goriške lekarne

MOBILNA IZKAZNICA ZDRAVJA GORIŠKE LEKARNE! 

Z namenom približanja storitev Goriške lekarne in še boljšo povezanost med našimi uporabniki storitev in zdravstvenimi delavci vpeljujemo povsem nov sodoben pristop sodelovanja, ki bo uporabnikom povečal dostopnost in enostavnost naših storitev.

Mobilna izkaznica zdravja je sodoben pripomoček za osebno upravljanje zdravja in zdravljenja. Je varna povezava za enostavno, stalno in medsebojno komunikacijo uporabnika s farmacevtom in zdravnikom, kadarkoli nas potrebujete, tudi na daljavo.

Kot imetnik Mobilne izkaznice zdravja ste vključeni v program promocije zdravja Goriške lekarne in s točkami zdravja lahko koristite posebne ugodnosti v povezavi s storitvami in izdelki Goriške lekarne.

Mobilno izkaznico zdravja lahko pridobi vsak obiskovalec v vseh enotah Goriške lekarne brezplačno.

Mobilna izkaznica zdravja je sodobnen in inovativen pripomoček za osebno upravljanje zdravja in zdravljenja. Uporabniki jo lahko koristijo na mobilnem telefonu, tablici ali računalniku. Namenjena je vsem, ki želijo aktivno in odgovorno skrbeti za svoje zdravje.

Mobilna izkaznica zdravja vam omogoča:

  • lažje dostopne specialistične storitve in izdelki v Goriški lekarni,
  • boljše in lažje upravljanje zdravja in bolezni,
  • urejeno zdravstveno dokumentacijo – na enem mestu,
  • zdravstveni nasvet kadarkoli in od kjerkoli – tudi od doma!

Omogoča urejanje zdravstvenih zadev zasebno, v mirnem okolju doma. S pomočjo Mobilne izkaznice zdravja ima uporabnik lahko celovito urejeno zdravstveno dokumentacijo in pomembne zdravstvene podatke na enem mestu, vedno pri roki.         

Z Mobilno izkaznico lahko enostavneje spremljamo bolezen in zdravljenje uporabnika, tudi na daljavo. To velja tako za nekatere biometrične meritve kakor tudi za jemanje zdravil.

S pomočjo Mobilne izkaznice zdravja se uporabnik lahko varno posvetuje in posreduje dokumente farmacevtu.

V Mobilni izkaznici zdravja ima uporabnik tudi številne usmeritve za pravilno ukrepanje za zdravje in zdravljenje, strokovne informacije o izvajanju zdravljenja, informacije o novostih za zdravje in zdravljenje.

Kako pridobiti Mobilno izkaznico zdravja?

Mobilno izkaznico zdravja pridobite brezplačno v vseh lekarnah Goriške lekarne. Zaposleni lekarne vam na željo dodatno pojasnijo funkcionalnosti. Kot uporabnik se seznanite s splošnimi pogoji uporabe in sprejmete pristopno izjavo. Uporabnik nato lahko dobi Mobilno izkaznico zdravja. Za manj spretne z elektronskimi napravami je na voljo tudi tiskano navodilo za uporabo, sicer pa je navodilo za uporabo na spletu.

Doma vstopite prvič v Mobilno izkaznico zdravja na svojem računalniku, tablici ali mobilnem telefonu na spletni strani www.gospodar-zdravja.si. Za varno prijavo dobite SMS sporočilo s kodo za dostop. S prijavo vstopite v okolje Gospodar zdravja, ki vas vodi, da izpolnite znane zdravstvene podatke, ki se samodejno smiselno razporedijo. Manjkajoče podatke lahko dopolnite kasneje, iz drugih elektronskih zapisov, jih enostavno slikate z mobilnim telefonom, ali pa jih pridobite ob koriščenju zdravstvenih storitev.

Mobilna izkaznica zdravja je tako na voljo za uporabo vam in lahko tudi farmacevtu, ki ga, če želite, izberete s seznama in mu podelite dostop do vaših zdravstvenih podatkov. S tem je Mobilna izkaznica aktivirana za polno funkcionalnost in jo lahko uporabljate na vašem računalniku, tablici in mobilnem telefonu.

Za več informacij vprašajte v naših lekarnah, kjer boste izvedeli, kako do Mobilne izkaznice zdravja.

Pokličete nas lahko na telefon 041 30 40 15 od ponedeljka do petka med 13. in 15. uro ali pišete na elektronski naslov: info@goriskalekarna.si.

Preberite si: Splošni pogoji uporabe Mobilne Izkaznice Zdravja Goriške lekarne

OGLEJTE SI TUDI

Naši galenski izdelki

Zel bele omele se tradicionalno uporablja v čajih proti zvišanemu krvnemu tlaku.
Ribje olje je bogat vir vitamina D, vitamina A ter nenasičenih maščobnih kislin.
Kamilico uporabljajte: - notranje proti krčem v prebavilih, proti napenjanju in...
Hladilno mazilo pomirja, preprečuje manjše izpuščaje in draženje kože dojenčkov...